Beste leden van Vlaams Belang,

Beste sympathisanten,


Maak kennis met het Vlaams Belang in Aartselaar. Is er in je wijk een probleem dat niet opgelost geraakt? Heb je zin om de politieke actualiteit te bespreken onder Vlaams Belangers? Of gezellig samen iets drinken?

Dat kan allemaal op onze openledenvergadering op donderdag 5 oktober in het zaaltje van café Belle Vue, Reetsesteenweg 75, Aartselaar.

Iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn. Breng gerust vrienden en familie mee, die bereid zijn om mee te bouwen aan het Vlaams Belang in Aartselaar.

We starten om 20.00 u. Zin om af te komen? Geef dan zeker een seintje viar_ceulemans@outlook.comof via mijn gsmnummer 0486 46 65 95.


Met vriendelijke groeten,

Rita Ceulemans

Voorzitter Vlaams Belang Aartselaar


Vlaams Belang was aanwezig op de jaarmarkt van Aartselaar 2023


Ook dit jaar kon u ons opnieuw vinden op de jaarmarkt van Aartselaar (dinsdag 29 augustus 2023). U was van harte welkom om eens een praatje te komen slaan of van gedachten te wisselen. Een welgemeend "dank u" aan de bezoekers van onze stand.


Wie foto's heeft genomen mag deze mailen naar de webverantwoordelijke.

GEMEENTERAAD


Parkeerproblemen in de Guido Gezellestraat.


De Guido Gezellestraat is pas recent weer opengegaan na de rioleringswerken van Aquafin, maar volgens oppositiepartij Vlaams Belang is er nu een ander probleem naar boven gekomen: het tekort aan beschikbare parkeerplaatsen. Oppositieraadslid Mike Schuurmans (VB) kaartte de voorbije gemeenteraad de parkeerproblemen aan. “Inwoners van de nieuwe verkaveling in de De Cranelei gaan zich alsmaar meer in de Beukenhoflaan parkeren. Dat leidt op zijn beurt weer tot een probleem in de Guido Gezellestraat. Men gaat fout parkeren, met allerlei gevaarlijke situaties tot gevolg.” Klik HIER voor de volledige tussenkomst werd gepubliceerd in Het Laatste Nieuws.


Speeltuin aan het zwembad

Dat de speeltuin plaats zou moeten ruimen voor het nieuwe zwembad, was altijd al het plan. Maar oppositiepartij Vlaams Belang betreurt het dat de speeltuigen nu al zijn opgekraamd, zonder voorafgaande communicatie. “Tot ieders verbazing is de volledige speeltuin nu afgebroken en deels verplaatst. Geen enkel speeltuig is nog toegankelijk, terwijl er geen communicatie is geweest naar de gebruikers toe”, zegt Mike Schuurmans (VB).