Oud gemeentehuis

Welkom op de site van
Vlaams Belang afdeling Aartselaar.

vernieuwd adres:
vlaamsbelang-aartselaar.be

Consulteer de Activiteiten pagina voor de komende actie "Een hart voor onze mensen"

Morgen gaat benzine over de grens van €2 per liter. En premier De Croo? Die blijft zich verschuilen achter de crisis om niets te moeten doen. Steun ons voorstel en VERLAAG de prijs aan de pomp naar maximaal €1,6 per liter! Teken de petitie via https://www.betaalbaartanken.be/

Klik HIER rechtstreeks naar de pagina "Nieuwsberichten" voor de recente maatregelen ter bestrijding van de covid-19 pandemie.

SITE INHOUD

   - Bestuur 2022
   - Standpunten
   - Nieuwsberichten inclusief coronamaatregelen
 
- Activiteiten met o.a. verslagen van de gemeenteraad

  - Afbeeldingen
 - 
Onder de tab "Documenten" lees je enkele teksten i.v.m.
     - Extreem rechts 
     - Separatisme en  racisme
    - Waarom een Vlaamse identiteit en onafhankelijkheid
    - Universele Verklaring van de Plichten van de Mens

Onder de tab "VB Seniorenforum kunt u kennis maken met de ativiteiten en standpunten van het Seniorenforum van het Vlaams Belang. Wij nodigen iedereen uit deel te nemen aan hun aktiviteiten in onze regio.

Op de pagina UITSLAGEN kan je de definitieve uitslagen van de verkiezing bekijken. Voor reacties konsulteert u de sociale media https://www.facebook.com/vlbelang en https://www.twitter.com/vlbelang

Deze site is een eigen site van de afdeling met eigen vormgeving, inhoud en internet adres (url): vlaamsbelang-aartselaar.be  . Hij is bijgevolg geen onderdeel van de server van het Vlaams Belang waarop je de officiële sites van de lokale afdelingen kan bezoeken.
Deel deze site met zoveel mogelijk belangstellenden. Iedereen is vrij een bijdrage (teksten of afbeeldingen) aan te leveren. Stuur dit naar de websiteverantwoordelijke.

Ga hier naar de pagina van de lokale afdeling Aartselaar op de Vlaams Belang server.

Wij zoeken een sponsor: voor 135 € per jaar komt uw firma/naam/... als sponsor hier terecht. Voor deze kost bekomen we een eigen domeinnaam (zonder de vermelding van simplesite in het url adres) , meer opslagruimte, meer publicatiemogelijkheden, het verdwijnen van de kolom met reclame voor simplesite en vlotter werken voor de ontwerper. Meld u aan op de contact pagina.

Alvast bedankt!

Webbezoek totaal en per maand

Site verantwoordelijke:  webmaster  Onze afdeling op FACEBOOK

Vlaams Belang op TWITTER 

Site copy  op google